Välkommen till Stockholm Furniture Fair 2014!

31 januari 2014

På Stockholm Furniture Fair den 4–8 februari visar vi för första gången Swedeses kollektion för 2014 – nyheter av GamFratesi, Leila Atlassi/Wingårdhs, Broberg & Ridderstråle, Claesson Koivisto Rune, Staffan Holm och Roger Persson.

Bland det nya finns både intelligenta innovationer, produkter som vi tror kan bli internationella ikoner – och möbler som förbättrats, utvecklats och förfinats.


Specialinbjudna hedersgäster på årets mässa är våra dansk-italienska vänner GamFratesi. De har ritat den omtalade och oförglömliga fåtöljen Cartoon för Swedese - och kommer med inte mindre än två nyheter för oss i år! Mötet mellan de två kulturerna är ett starkt element i GamFratesis formgivning. Utgångspunkten för deras formgivning är enkla vardagssituationer i deras respektive hemkulturer, och en sann fusion mellan teknologi, poesi och tradition.


Varmt välkommen att besöka oss – både på Stockholm Furniture Fair, monter A16:30 och på Swedese Shop+Showroom på Narvavägen 10, T-bana Karlaplan.

Mässan har öppet tisdag-fredag kl 9-18 för fackbesökare och lördag 9-17 för allmänheten. Swedese Shop+Showroom har som öppet vardagar kl 11-18 (onsdag 5/2 + torsdag 6/2 också kl 18-20!) och lördag kl 11-15. 
Välkommen!