Swedish Grace i Milano

8 april 2013

Den har stil, den har grace och den är skön att sitta på – vår nya stol Grace, som har världspremiär på Salone Internazionale del Mobile. För ja, vi är förstås på plats! Med en stor monter, vår nya kollektion och två ting som aldrig visats förut: förutom Grace av prisbelönte Staffan Holm borsten Baffi av prisbelönta GamFratesi (mer aktuella än någonsin!)

Den 9–14 april äger världens viktigaste möbelmässa rum: Salone Internazionale del Mobile i Milano. Med vår i luften och framtiden i sikte
– ja, det är klart att vi är på plats!

I vår generösa monter i Hall 16 visar vi årets eleganta och miljömedvetna kollektion med nyheter av Nendo, Monica Förster, Broberg & Ridderstråle, Claesson Koivisto Rune, Roger Persson, Staffan Holm, Lime Studio och Christine Schwarzer.

Dessutom blir det världspremiär för två helt nya ting. Det ena är en vacker och för produktionen utmanande stol av prisbelönte, begåvade och omtalade designern Staffan Holm. Nämligen stolen Grace, som har grace och stil, och som vi tror kommer att få mycket uppmärksamhet. ”Skön att se på, skön att sitta i” – som vår gamle mästare Yngve Ekström skulle ha sagt.

Den andra är en oväntad och uppseendeväckande produkt – borsten Baffi av prisbelönta, omtalade, högaktuella dansk-italienska GamFratesi, som tidigare ritat fåtöljen Cartoon för Swedese.

Välkommen till Swedeses monter D43, Padiglione 16, Salone Internazionale del Mobile, Milano den 9–14 april 2013.